Ögretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu

WEB https://senpazarogretmeneviaso.meb.k12.tr
Adres : MERKEZ MAH. KARDELEN CAD. HALK EĞITIM MERKEZI BLOK NO 8 İÇ KAPI NO 2 ŞENPAZAR / KASTAMONU
VİZYON : Dillere ve gönüllere taht kurabilmek
MİSYON : Kurumu daima modernize ederek hizmet kalitesini artırmak, doğal güzelliklerle dolu ilçemizde misafirlerimize güven ve huzur sunmak, öğretmenlerimizin her yönden gelişmelerine, işbirliği içinde olmalarına, kaynaşma ve dayanışmalarına, sosyal ve moral ihtiyaçlarının karşılanmasına katkı sağlayabilmek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :
Saatler :
Yabancı Dil :
Isınma :
Servis :
Ulaşım : Kastamonu´dan Şenpazar İlçesine sabah, öğle ve akşam saatlerinde düzenli olarak minibüslerle günlük seferler yapılmakta olup ilçemize 1,5 saatte ulaşılmaktadır. İstanbul - ilçemiz arasında haftada 3 gün düzenli otobüs seferleri yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri : Kurumumuz Şenpazar ilçe merkezinde olup Kastamonu´nun kuzeyinde, Karadeniz´e 20 km mesafede, 6 km kumsalı bulunan sahil ilçemiz Cide´nin doğusunda bulunmaktadır. Cide - Şenpazar arsındaki mesafe 37 km´dir. Kurumumuz Küre Milli Parkları sınırları içinde mağaraların, kalyonların, ormanların, ormanlar içindeki bin bir çeşit çiçeklerin ve yaban hayatın merkezinde yer almaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kurumumuz Kastamonu Şenpazar İlçesi merkezinde bulunmaktadır. İle olan uzaklığı 97 km´dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :